Stationsstraat Hooglede-Gits krijgt nieuw fietspad

Op 7 april 2015

Schepen van Openbare werken Rik Debeaussaert (SP.A) laat er geen gras over groeien en droeg tijdens de laatste gemeenteraadszitting, twee dossiers ter goedkeuring voor aan de gemeenteraad.

Hak op de tak beleid

Oppositieraadslid Wim Vansteelant (N-VA Plus), merkte op dat we nog maar drie maanden ver zijn in het nieuwe jaar en dat er al een budgetwijziging doorgevoerd moet worden. “Die centen werden dus niet voorzien op de begroting”, zo stelde Wim scherp. “Jullie voeren een beleid van de hak op de tak. Dit getuigt niet van veel visie. Blijkbaar is er plots geld voorhanden. Misschien komt dat doordat de straatlichten gedoofd werden of omdat er geen centen meer naar het BK veldrijden 2017 vloeien omdat die weggeschonken werden aan de rode vrienden van Oostende of omdat jullie de belastingen te veel verhoogd hebben, en nu moet dat geld blijkbaar verbruikt worden.”

Kristof Pillaert (N-VA) sloot zich hierbij volmondig aan: “Jullie lijken wel jobstudenten die pas in juli mogen werken, maar in juni al een iPhone willen kopen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is